Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSНд, 2024-04-28, 08:03
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2012 » Квітень » 11 » СТВОРЕНО ГРОМАДСЬКИЙ РУХ «ЕКОЛОГІЧНА ВАРТА»
СТВОРЕНО ГРОМАДСЬКИЙ РУХ «ЕКОЛОГІЧНА ВАРТА»
5 квітня у Національному університеті ДПС України відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція на тему: «Економіка природокористування: стан, проблеми, перспективи». Захід був приурочений до 90-річчя цього навчального закладу.
У конференції узяли активну участь  ректор Національного університету ДПС України, народний депутат України Петро Мельник, депутат Київської обласної ради Наталія Семко, Начальник Управління благоустрою та комунального обслуговування Міністерства з питань житлово-комунального господарства України Олександр Ігнатенко, Радник Голови Держінспекції з контролю за цінами Юрій Кулага, Заступник голови Державної  інспекції з контролю за цінами Микола Поєдинок, представники місцевої влади Приірпіння та Києво-Святошинського району, представники комунальних підприємств, а також провідні науковці.
Унікальною ініціативою заходу було створення громадського руху «Екологічна варта». Очолила громадський рух Наталія Семко, а почесним президентом було обрано народного депутата України, ректора Національного університету ДПС України Петра Мельника. Разом з керівниками місцевих органів влади, представники «Екологічної варти» будуть очищати водні джерела регіону, прибиратимуть сміття, займатимуться озелененням території, та поширюватимуть  екологічні знання серед населення, особливо серед молодого покоління.
Усіх небайдужих  закликали приєднатися до вирішення екологічних питань. «Ми повинні діяти спільно – і Ірпінський регіон, і Києво-Святошинський район, але без активної позиції місцевої влади, громадських організацій та населення ми не зможемо успішно вирішувати питання довкілля», - наголосив Петро Мельник. 
Конференція була надзвичайно актуальною, оскільки мова йшла про теоретичні засади та практичні аспекти вдосконалення економіки природокористування, а це є дуже необхідні знання. Перш за все тому, що абсолютно очевидно, що перед обличчям загроз, які неминуче несе з собою прогрес, екологічними знаннями, подібно арифметиці, повинні володіти всі, незалежно від спеціальності і характеру роботи. 
Під час проведення круглого столу на тему: «Еколого-соціальні проблеми Приірпіння та Києво-Святошинського регіону – шляхи вирішення» було підписано Меморандум про співпрацю за дотримання норм збереження довкілля місцевої влади, органів місцевого самоврядування та громадськості.  
 
За матеріалами сайту П.В. Мельника
Категорія: Робота ради | Переглядів: 1195 | Рейтинг: 0.0 |

Всього коментарів: 0
Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz