Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSПт, 2024-03-29, 07:36
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2012 » Квітень » 11
Дорогі жителі Приірпіння!
Настає одне із найбільш значущих і символічних християнських свят - Воскресіння Христове, свято Пасхи. Щорічно це свято озивається в наших серцях радістю і надією. Незважаючи на життєві труднощі та перепони, ця подія дає нам віру і справжню опору.
І ми повинні пам'ятати: що б не відбувалося на нашому життєвому шляху, які б похмурі думки і події не долали нас, завжди повинна бути віра в свої сили і надія на те, що все погане буде переможене любов'ю.
Щире бажання стати краще, удосконалювати себе, свої стосунки з близькими, свої сім'ї, свої справи, своє місто і свою країну - це і є прояв любові.
Даруйте коханим якомога більше тепла і турботи, не тільки в переддень великого пасхального свята, а й кожен новий прожитий день, наповнюючи його позитивними емоціями та враженнями, які залишаються на все життя.
Дорогі земляки! Я вітаю вас зі святом Воскресіння Христового і бажаю кожному з вас міцного здоров'я, сімейного щастя, благополуччя, яскравого і теплого сонця, якщо не на небосхилі, то в душах і сер ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1113 | Дата: 2012-04-10 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

У рамках святкування 80 – річчя Київщини відбулося урочисте святкування та відзначення визнаної еліти Київщини. Свято проводилося у межах Громадської акції «Ділова Київщина» за участю голови Київської обласної державної адміністрації Анатолія Присяжнюка, голови Київської обласної ради Олександра Качного, а також почесних громадян України.
- Саме Ви прославляєте славну Київщину, а разом з тим і нашу державу, творите історію сьогодення залишаючи добрий слід людству,- зазначив губернатор Київщини Анатолій Присяжнюк.
Вітаючи представників кожного району, депутатів усіх рівнів, лідерів громад, голова Київської обласної ради Олександр Качний наголосив:
- Ви живете та працюєте на Київській землі. Цього року вона відзначає своє 80-річчя. Цифра вісім символізує відновлення, відродження, також це символ нескінченності, а тому – вічності існування та процвітання Київщини, яка є обличчям всієї держави.
У 2011 році Київська область увійшла до першої трійки регіонів України за рівнем соціально-економ ... Читати далі »
Категорія: Робота ради | Переглядів: 1173 | Дата: 2012-04-10 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

5 квітня у Національному університеті ДПС України відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція на тему: «Економіка природокористування: стан, проблеми, перспективи». Захід був приурочений до 90-річчя цього навчального закладу.
У конференції узяли активну участь  ректор Національного університету ДПС України, народний депутат України Петро Мельник, депутат Київської обласної ради Наталія Семко, Начальник Управління благоустрою та комунального обслуговування Міністерства з питань житлово-комунального господарства України Олександр Ігнатенко, Радник Голови Держінспекції з контролю за цінами Юрій Кулага, Заступник голови Державної  інспекції з контролю за цінами Микола Поєдинок, представники місцевої влади Приірпіння та Києво-Святошинського району, представники комунальних підприємств, а також провідні науковці.
Унікальною ініці ... Читати далі »
Категорія: Робота ради | Переглядів: 1187 | Дата: 2012-04-10 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

РІШЕННЯ            №48        04 квітня   2012 року
 Про підготовку та проведення в селищі Гостомель заходів, пов’язаних з 26  річницею Чорнобильської катастрофи.
            Відповідно до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи»,   керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком селищної ради
                                           В И Р І Ш И В:
             1. Утворити робочу групу з підготовки та проведення заходів, пов’язаних з 26 річницею Чорнобильської катастрофи у складі:
                 Голова групи: Саєнко В.М. – заступник селищного голови;
                Члени групи:    Кравченко В.В. – директор культурно-оздоровчого комплексу;
                                          Драп Л.Г. -  директор будинку культури;
                                      &n ... Читати далі »
Категорія: Робота ради | Переглядів: 1166 | Дата: 2012-04-10 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

РІШЕННЯ    № 49    04 квітня   2012 року
  Про затвердження складу організаційної групи, плану заходів по підготовці та проведенню святкувань присвячених 67 річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні
            Розглянувши та обговоривши інформацію заступника селищного голови Саєнка Василя Михайловича про підготовку та проведення в селищі Гостомель 67 річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, на виконання Закону України «Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років» , з метою вшанування подвигу народу в боротьбі за свободу та незалежність Батьківщини,  керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком селищної ради
                                           В И Р І Ш И В:
             1. Затвердити організаційну  групу по підготовці  та проведення заходів, присвячених 67 річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні у наступному складі :
                 Голова групи: Саєнко В.М. – заступник селищного голови;
                Члени групи:    Тульнова Н.І. – начальник відділу обліку та звітності;
            ... Читати далі »
Категорія: Робота ради | Переглядів: 1222 | Дата: 2012-04-10 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

РІШЕННЯ    № 50    04 квітня   2012 року
Про охорону лісів і торфовищ від пожеж у 2012 році.
      Розглянувши подання  заступника селищного голови Саєнка В.М., враховуючи пропозиції та зауваження членів виконавчого комітету, з метою охорони лісів і торфовищ від пожеж в пожежонебезпечний період, у відповідності до ст. 85 Лісового Кодексу України, ст. 34 Закону України «Про пожежну безпеку»,   керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком селищної ради
                                            В И Р І Ш И В:
             1. Вважати пожежонебезпечним періодом в лісах та на торфовищах в селищі Гостомель  з 01 квітня по 15 листопада 2012 року.
            2. Керівництво та проведення протипожежних заходів в лісах і на торфовищах в селищі Гостомель доручити постійно діючій комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
            3. Виконавчому комітету забезпечити:
Категорія: Життя селища | Переглядів: 914 | Дата: 2012-04-10 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007Використовуються технології uCoz