Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSЧт, 2024-04-18, 06:48
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2012 » Квітень » 26
26 квітня біля меморіалу Чорнобильської трагедії у селищі Гостомелі,  відбувся мітинг-реквієм,  на честь пам’ятної, 26-ї річниці Чорнобильської трагедії, сумної дати в історії нашого народу, яка уже традиційно, збирає на одній площі громаду селища.
Вшанувати ліквідаторів, потерпілих та всіх,  кого не оминула страшна трагедія,  прийшли перші особи селища – селищний голова Анатолій Іванович Кириченко, секретар Гостомельської селищної ради Кислиця Олена Вікторівна, заступник селищного голови Василь Михайлович Саєнко, а також інші представники місцевого самоврядування. Слова вдячності та шани на адресу ліквідаторів пролунали від голови профкому  "Ветропак -  Гостомельський склозавод" Павла Петровича Лемешка,   майора військової частини А 0565, яка приймала участь у ліквідації аварії,  Хілюка Олега Олексійовича. Також, своїми спогадами про трагічн ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1623 | Дата: 2012-04-26 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

24 квітня 2012 року в Приірпінні проведена ІХ факельна естафета «Всесвітній біг заради здоров’я». Естафета розпочалась  в м. Ірпені. Після цього учасники естафети завітали в Гостомель,  до ЗОШ №13. Спортсменів на території нашої школи зустрічали  заступник директора школи з навчально-виховної роботи  Наталія Алімівна Колесник,  заступник директора школи з  виховної роботи  Інна Василівна Процан,   вчитель фізкультури Микола Анатолійович Нікітін та та учні 1-Б, 4-А, 4-Б, 5-В,8-А, 8-Б, 9-А класів разом зі своїми класними керівниками. Учні привітали учасників естафети.  В цьому забігу взяли спортсмени і з нашої  школи Бєлкін Михайло, учень 1-Б класу, Павленко Леонід, учень 5-В класу, Журибіда Олександр, учень 9-В класу.
Координатор Ірпінської частини пробігу Ірина Віталіївна Петренко вручила солодкі подарунки найкращому спортсмену школи Антону Мокляку учню 11-А класу, та подарувала пам’ятну футболку. А директора  школи Володимира Миколайовича Захлюпаного нагородила дипломом за участь в найдовшій у світі факельній естафеті «Всесвітній біг заради гармонії» та з нагоди 25-го ювілейного проведенн ... Читати далі »
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 1965 | Дата: 2012-04-26 | Рейтинг: 5.0/2 | Коментарі (0)

Розглянувши заяву голови правління ОСББ «Наш дім 2010» щодо погодження тарифів на послуги з утримання будинку та прибудинкової території, керуючись пп. 2        п. «а» ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 7, 31 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», постановою Кабінету Міністрів України від 20.05.2009 року № 529 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій і Типового договору про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій», виконавчий комітет Гостомельської селищної ради
ВИРІШИВ:
1.Погодити об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку, розташованого за адресою: Київська область селище Гостомель, вулиця Черняхівського, 28-а, тарифи на послуги з утримання будинку та прибудинкової території згідно із додатком 1.  
2.Рішення з додатком підлягає публікації на сайті Гостомельської селищної ради. 
3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови - Краснопольського Ю.М. 

Категорія: Робота ради | Переглядів: 1259 | Дата: 2012-04-26 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (2)

Обґрунтування до проекту рішення Гостомельської селищної ради
«Про порядок залучення коштів замовників на розвиток інженерно –транспортної  і соціальної інфраструктури селища Гостомель»
Опис проблеми
Розвиток інженерно-транспортної і соціальної інфраструктури селища вимагає комплексного рішення багатьох проблем пов'язаних з поліпшенням її технічного стану та подальшим оновленням. Будівництво (реконструкція) об'єктів соціально-культурної сфери і житлово-комунального господарства, проведення робіт з благоустрою селища  фінансується за рахунок коштів селищного бюджету. Пайові внески замовників за право реалізувати проект будівництва на території селища дають можливість зменшити витрати бюджету селищаа на відтворення інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури, а також залучити замовників до благоустрою території  селища.
 У зв'язку з прийняттям Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» органи місцевого самоврядування  відповідно до цього Закону  повинні розробити порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури  відповідного населеного пункту.
Цілі державного регулювання
Метою цього регулювання є реалізація державної політики у сфері регулювання містобудівної діял ... Читати далі »
Категорія: Робота ради | Переглядів: 1987 | Дата: 2012-04-26 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Пам’ять… Саме вона є рушієм еволюційного поступу в майбутнє й оберегом найвищих загальнолюдських цінностей. І якщо весь народ пам’ятатиме свою історію, він заслуговує на повагу, він вартий того, щоб дивитися у майбутнє. В історії нашого народу є багато дат, проте одна з них дуже гостро пронизує серце болем. Це було 26 квітня 1986 року, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху. 
Чорнобиль був, є і буде, а тому згадувати про нього потрібно не лише раз на рік, а робити це постійно. На жаль, ми всі маємо пряме відношення до трагедії і відлуння Чорнобильських дзвонів буде чути ще не одне покоління.
Крізь роки Чорнобиль і досі є незагоєною раною. Та незмінно болить душа за цю трагедію у героїв-ліквідаторів та їх близьких. Ці мужні воїни ціною свого життя і здоров'я врятували мільйони людських життів. Багато з цих героїв свідомо йшли на смертельний ризик і перемогли ядерну стихію. Їх подвиг повинен назавжди залишитися у вдячній пам'яті нащадків.
 Неспокійною є душа і у дітей Чорнобиля,  тих, хто живе в зоні постій ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1237 | Дата: 2012-04-26 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

22 квітня, увесь світ відзначає День Землі – свято, котре покликане об’єднати людей планети у справі захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі і захисті. Ця проблема не має територіальних кордонів та мовних бар’єрів. День Землі щорічно відзначається у 147 країнах. 
У День Землі в різних країнах за традицією звучить Дзвін Миру, закликаючи людей відчути всепланетну спільність і докласти зусиль для захисту миру на планеті й збереження краси нашого спільного будинку. Дзвін Миру – символ спокою, мирного життя й дружби, вічного братерства й солідарності народів. І в той же час – це заклик до дії в ім`я збереження миру й життя на Землі, збереження Людини і Культури.
Дзвоном Миру 18 квітня екологісти Коцюбинського гуманітарного ліцею розпочали екологічну освітню акцію «ЕКОКВЕСТ», присвячену Дню Землі. Екологічна гра об’єднала чотири команди юних екологів 6-7 класів, по дві з ліцею та загальноосвітньої школи №18 м. Ірпеня. 
Хоча по балах перемогу та суперприз отримала команда семикласникі ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1038 | Дата: 2012-04-26 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007Використовуються технології uCoz