Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSСб, 2024-05-18, 20:10
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2012 » Жовтень » 19 » У Гостомелі урочисто відсвяткували день селища.
У Гостомелі урочисто відсвяткували день селища.
Осінь на Приірпінні  була завжди  багатою на культурно-мистецькі події. Проте, є  у календарі гостомельчан свята, які об’єднують душі і серця людей в єдиному патріотичному пориві, у прагненні бути разом, відчувати спільну гордість і однаково радіти за свій рідний край. До таких свят належить День селища, коли усі разом земляки радіють і гордяться за свій рідний, милий серцю куточок, де народилися і виросли.
Гостомель традиційно відзначив свій День селища на свято Покрови Пресвятої Богородиці. Дійство розпочалося  з самого ранку, а урочиста частина – о 15:00 у Будинку культури селища. На офіційному відкритті свята разом із дбайливим господарем селища, Анатолієм Кириченком, гостей вітали Володимир Максименко, Заступник голови Київської обласної державної адміністрації, Народний депутат України, Петро Мельник, Депутати обласної ради Наталя Семко та Юрій Цікаленко, Перший заступник Ірпінського міського голови, Микола Головкевич, депутат Ірпінської міської ради – Юрій Прилипко,  пілот-випробовувач та герой України, Олександр Галуненко, голови  Ворзельської  та Коцюбинської селищних рад – Олександр Венгрик та Вадим Садовський, депутати Гостомельської селищної ради, представники Ірпінської міської організації Партії регіонів, Голова правління АТ «Ветропак Гостомельський Склозавод», Андрій  Гірник та представники міст-побратимів Гостомеля із Білорусії та Польщі. 
Неоціненну підтримку у проведенні заходу надали спонсори: Ворзельська компанія «Віста», «ТАК» ЛТД (Броварський район), Рекламна агенція «Колібрі», газета «Ірпінський вісник» та Гіпермаркет «Епіцентр К», керівництво якого надало Гостомельській ЗОШ № 13 сертифікат на промислові товари які потрібні в побуті школи щодня, а також торт із написом «Гостомель» до свята.
Почесні гості тепло і гідно привітали усю місцеву громаду, відзначили вклад найактивніших гостомельчан у розвиток селища грамотами, подяками та пам’ятними подарунками. Особливі слова подяки лунали на адресу тих мешканців, які примножують славу селища, дбаючи про його красу і охайність.
Після урочистої частини, у рамках святкування Дня селища, пройшли як традиційні заходи, так і нові. Гостей свята розважали концертною програмою, конкурсами, іграми, розвагами, танцями. Не обійшлося на святі й без частувань – смачного кулішу, духмяних дерунів та каші. Навколо витала атмосфера піднесення, а також особливого місцевого колориту! На завершення свята, мальовничими барвами у небі замайорів святковий феєрверк.  
Пізно вночі гостомельчани розходилися по домівках – задоволені гарно проведеним часом. Свято запам'яталося яскравістю барв та душевним теплом і стало імпульсом для подальшої натхненної та плідної роботи! 
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1753 | Рейтинг: 0.0 |

Всього коментарів: 0
Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz