Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSСб, 2024-05-18, 20:35
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2012 » Жовтень » 1 » З ювілеєм!!!
З ювілеєм!!!
Бурхливим та насиченим  на події був останній тиждень вересня у  нашому рідному селищі. Адже один з найбільших виробників скляної тари в Україні- АТ «Ветропак Гостомельський Склозавод» та відомий на увесь світ,а для більшості гостомельчан просто рідний завод, відзначає свій столітній ювілей!Педагогічний та учнівський колектив Ірпінської школи №13 з величезним задоволенням взяв участь у святкових заходах та привітаннях,присвячених цій чудовій події.Керівництво заводу впродовж багатьох років опікується учнями нашої школи,переймається проблемами школи та допомагає їх розв’язувати.Жодна святкова лінійка не проходить без подарунків від склозаводу. Тож і ми вирішили привітати всіх працівників зі святом.
Почалося з сюрпризу…27 вересня на нараду до працівників заводу завітала учнівська делегація. Директор школи разом з учнями привітав усіх присутніх та подарував пам’ятний символічний подарунок, а також  збірку з поетичними творами про завод, які написали учні та батьки. До речі, звернення до колективу написано українською,німецькою, французькою та англійською мовами. Учні прочитали вірші та подарували квіти. А яке ж свято без торта?! Дуже красивий та оригінально оформлений торт також подарували колективу. 
28 вересня під час офіційного візиту почесних гостей, на території заводу всі відвідувачі мали змогу побачити виставку поробок з пляшок, яку підготували учні разом із батьками та керівниками гуртків. Та найбільш вражаючим відбулося свято 30 вересня -у День відкритих дверей. Дуже насиченою та цікавою була розважальна програма для всіх мешканців та гостей селища. З самого ранку були організовані екскурсії цехами заводу, де можна було стати свідком таємниці народження пляшки.
Невгамовні клоуни не давали ані хвилини перепочити від енергійних конкурсів та танців, діти досхочу настрибалися на надувній гірці,спробували свої вміння на майстер-класах з малювання та декоративного оформлення пляшок, яскравою та оригінальною була виставка дитячих поробок, на якій продемонстрували свою фантазію та вміння учні разом із батьками. І звичайно,без подарунків ніхто не залишився-усі бажаючі смакували безкоштовною солодкою ватою,солодкими напоями ,а учасники та переможці конкурсів отримали пам’ятні сувеніри та солодощі. Кульмінацією свята стало запалювання святкових свічок на величезному торті, який почесно розрізав директор заводу Гірник Андрій Павлович. По смачному шматочку дісталося всім бажаючим.

Вся школа наша вас вітає.
Бажає щиро процвітання,
Краси і розквіту бажає
Шле найтепліші вам вітання!

Щоб ще тисячоліття існували,
Щоб ще виготовляли скло.
І наш Гостомель прославляли,
Щоб наше селище в добробуті жило!

З повагою Ірпінська ЗШ №13
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1055 | Рейтинг: 5.0 |

Всього коментарів: 0
Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz