Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSПт, 2024-04-26, 04:50
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2009 » Лютий » 11
Київська міськдержадміністрація своїм розпорядженням затвердила нові кінцеві зупинки для приміських і міжміських маршрутів пасажирського транспорту. Проект розпорядження опублікований на сайті КМДА. 

По цьому документу, маршрутки і автобуси, що прибувають до Києва з інших населених пунктів, тепер зможуть підвозити пасажирів тільки до найближчої до в'їзду в місто автобусної станції. Потім пасажирам доведеться пересідати на міський транспорт.
Нововведення стосується навіть самого найближчого передмістя Києва. Наприклад, маршрутки, які їдуть до Києва з села Троєщина, зможуть доїжджати лише до автостанції «Дарниця». Так само як і ті, що в'їжджають до Києва з Броварського шосе і вул. Пухівської. Добратися ними до метро «Петрівка», «Чернігівська» або «Лісова» тепер буде неможливо. Жителям Вишневого дозволять доїхати тільки до автостанції «Дачна» або «Південна», а не до пл. Перемоги або ст. м. «Контрактова площа», як раніше.

За оцінкою чиновників, щодня до Києва в'їжджають близько 15 тис. автобусів. 80% з них роблять кінцеву зупинку на великих пересадкових вузлах: залізничному вокзалі, пл. Перемоги, ст. м. «Чернігівська». Вигнання приміських маршрутів з міських вулиць дозволить розвантажити вулиці, вважають в ГУ транспорту. Але, скоріше, нововведення вводиться з метою збільшити прибуток київських перевізників. Адже, щоб добратися від автостанції до потрібного місця, жителям передмість доведеться додатково платити за проїзд по Києву.

Для цих же перевізників ст ... Читати далі »
Категорія: Робота транспорту | Переглядів: 2145 | Дата: 2009-02-11 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Здешевлення житла в містах-сателітах йде із запізненням в порівнянні з Києвом. Але, на думку експертів, обвал цін накриє і передмістя.

«ВТОРИННИЙ РИНОК». Здивувало, що аналогічні за якістю квартири в Броварах, Борисполі, Вишгороді у продажу — за тими ж цінами, що в столиці. Звідки такі апетити?

«Там продавці ще «сплять», — вважає директор АН «АТЛАНТ-А» Олексій Холмецкий. — А «прокинутися» доведеться, оскільки платоспроможного попиту на передмістя майже немає. Реально операції укладаються удвічі дешевше проти заявлених цін. Через півроку, якщо ситуація в економіці не покращає, банки не відновлять видачу іпотечних кредитів і не понизять відсотки по ним, вартість житла на вторинному ринку впаде ще мінімум в 2 рази».

«На дешевше, ніж в Києві, житло в передмістях був високий попит, ось продавці і «закушались»: їм доведеться поступатися, — пояснює директор АН «Європейський союз нерухомості» Ірина Смирнова. — Гадаю, до весни ціни знизяться на 50%». «Попит є тільки на квартири в 2 рази дешевші середньо ринкових: в основному їх продають ті, хто не справився з виплатою іпотеки, — констатує директор бюро нерухомості «Стимул» Ірина Сбітна. — Хто хоче швидко продати, скине стільки ж. Цікаво, що повернувся «бартер»: 1-кімнатні з доплатою міняють на 2-кімнатні».

Як бачимо, експерти готують зниження цін на нерухомість в 2 рази — і це дуже вірогідний прогноз. Адже цей ринок жив перш за все за рахунок кредитування, а воно зараз «померло». Банкам ніде узяти гроші на ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1350 | Дата: 2009-02-11 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

5 лютого на базі Бучанської виправної колонії 45/85, яка розташована в смт Гостомель за планом Президента України В.Ющенка представниками обласного управління СБУ по Києву та Київській області проведено антитерористичні навчання „Антитерор”. В ході навчань з реальним визволенням заручників були відпрацьовані питання взаємодії органів місцевого самоврядування з силовими структурами під час антитерористичних акцій. В заході взяли участь начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи облдержадміністрації, генерал-майор С.Зозуля, Ірпінський міський голова О.Бондар, заступники міського голови, представники служб СБУ, департаменту покарань МВС, МНС, спецназ „Альфа”, „Беркут”, „Барс”.

Категорія: | Переглядів: 1006 | Дата: 2009-02-11 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Форма входу

Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007Використовуються технології uCoz