Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSПт, 2024-04-26, 00:22
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » Послуги населенню
Інформація Гостомельської селищної ради про проведення  конкурсу на право укладання договорів оренди комунального майна територіальної громади селища Гостомель 

1.Назва та місцезнаходження об»єкта оренди : нежитлове  приміщення площею 198 м кв. за адресою : сел. Гостомель, вул. Радгоспна, 37
Балансоутримувач: Гостомельська селищна рада
Ринкова вартість майна відповідно до звіту про незалежну оцінку станом  на 29 березня 2012 року становить 476931 грн. з урахуванням ПДВ.
Умови використання приміщення: для проведення урочистих заходів та відпочинку молоді із пунктом громадського харчування
Початковий розмір річної орендної плати – не менше 6 % від вартості приміщення, встановленої суб»єктом оціночної діяльності, з урахуванням ПДВ.
У подальшому орендна плата підлягає коригуванню на щомісячні індекси інфляції.

Основні умови конкурсу для об»єктів:
•використання об»єкту  оренди - для проведення урочистих заходів та відпочинку молоді із пунктом громадського харчування
•дотримання вимог експлуатації об»єкту, в т.ч. екологічних, санітарно-епідеміологічних, протипожежних норм; 
•належне утримання прилеглої території; 
•здійснення певних видів ремонтних робіт (ремонт стелі та сцени, системи водопостачання та водовідв ... Читати далі »
Категорія: Послуги населенню | Переглядів: 1572 | Дата: 2012-04-06 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

Відповідно до пп. 166.3.1 п.166.3 ст.166 Податкового Кодексу України №2755-VI від 02 грудня 2010 року платник  може включити до складу податкового знижки частину суми сплачених процентів за користування  іпотечним  житловим кредитом, що розраховується за правилами, визначеними ст. 175 даного Податкового кодексу України. 
Іпотечний житловий кредит ( стаття 14.1.87) - фінансовий кредит, що надається фізичній особі банківською чи іншою фінансовою установою відповідно до закону строком  не менш п’ять календарних років для фінансування витрат, пов’язаних з придбанням квартири (кімнати) чи житлового будинку (його частини) або будівництвом житлового будинку (його частини) ,що надаються у власність позичальника з прийняттям кредитором такого житла ( землі, що знаходиться під таким житловим будинком у тому числі присадибної ділянки) у заставу.
 Щоб набути права включити проценти до податкової знижки, необхідно:
- житло, що придбане, має бути визначено як основне місце проживання платника (зокрема, необхідно зазначити про це у річній податковій де ... Читати далі »
Категорія: Послуги населенню | Переглядів: 1262 | Дата: 2012-03-17 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Річна декларація про майновий стан і доходи  (податкова декларація) подається платником податку, який:
а) зобов‘язаний подавати таку декларацію згідно з нормами Податкового кодексу України або інших законів;
б) має право подати таку декларацію для отримання податковоїзнижки (кредиту).
Податкову декларацію подають платники податку, які отримували доходи не від податкових агентів (наприклад, у випадку коли фізична особа здавала фізичній особі в оренду майно, при продажу акцій, зокрема, якщо громадянин продавав громадянину акції і торговець цінними паперами не виступав в ролі податкового агента ), а також окремих видів доходів (прибутків), які згідно з нормами Закону не підлягають оподаткуванню при їх виплаті, приватні підприємці, особи, які здійснюють незалежну професійну діяльність.
У випадках подання декларації з метою нарахування податкового кредиту платники податку надають податковому органу перелік фактично понесених витрат, дозволених до включення до складу податкового кредиту.
Категорія: Послуги населенню | Переглядів: 1769 | Дата: 2012-03-14 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Виконуюча обов’язки начальника Ірпінської ОДПІ Людмила Володимирівна Ступак провела зустріч з трудовим колективом  „ТОВ Натур+”.
Мета зустрічі проінформувати робітників підприємства про основні етапи компанії декларування доходів громадян, а також запросити колектив ТОВ «Натур+» прийняти активну участь в деклараційній кампанії.
Розпочинаючи зустріч Людмила Володимирівна зазначила, що податок на доходи фізичних осіб є основним джерелом наповнення місцевих бюджетів, який повертається до нас у вигляді пенсій, зарплат працівникам бюджетної сфери, розвитку соціальної сфери тощо, тому з року в рік оподаткування доходів громадян набуває дедалі більшої значущості. Незабаром задекларувати свої доходи для кожного громадянина нашої держави буде так само почесно і престижно, як і для громадян багатьох західних країн. Декларування доходів громадянином – це прояв поваги до країни, у якій живеш, де навчаються чи працюють твої діти, зростають онуки. І коли кожен з нас розумітиме, що саме від рівня його податкової культури залежить міць і добробут держави, тоді ми досягнемо мети – жити не гірше європейців. 
... Читати далі »
Категорія: Послуги населенню | Переглядів: 1198 | Дата: 2012-03-08 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

З 28 січня поточного року набрав чинності Указ Президента України від 25.01.12 №33/2012 „Про Порядок організації проведення спеціальної перевірки відомостей щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов’язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування”.
Згідно з цим Порядком спеціальній перевірці підлягають відомості щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов’язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, зазначених у пункті 1 частини першої статті 4 Закону України „Про засади запобігання і протидії корупції”, у тому числі відомості, подані особисто.
Відповідно до пункту 7 Порядку органами державної податкової служби України проводиться спеціальна перевірка щодо достовірності відомостей, зазначених кандидатами у декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік.
Згідно зі статтею 13 Закону України „Про державну службу” та статтею 13 Закону України „Про службу в органах місцевого самоврядування” особа, яка претендує на зайняття посади державного службовця, посади в органах місцевого самоврядування, подає за місцем майбутньої служби довідку органу державної податкової служби про подану декларацію про майновий стан і доходи (податкову декларацію). 
Спеціальна перевірка здійснюється відповідним органом ... Читати далі »
Категорія: Послуги населенню | Переглядів: 1319 | Дата: 2012-02-29 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Серед усіх виробництв нашого селища важко знайти підприємство, яке має таку давню історію, тісно пов'язану з народними легендами й казками. Адже саме в димарях з давніх-давен жили домовики та інші казкові персонажі. Кожен димар є своєрідним мікрокосмосом будинку. Він викликає творчі асоціації у митців, адже серед картин на зимову тематику не важко знайти сюжет засніженої хати, над якою струменить димок.
У вік технічного прогресу конструкції димарів зазнали значних змін, і директору МП «Озон» Леоніду Протасевичу це добре відомо, бо саме це - основний профіль його виробництва, і не тільки. Адже тут ще виготовляють різноманітні вентиляційні системи, які застосовують в побуті й на виробництві. Продукція цього підприємства добре відома в регіоні.
Адреса: Зарічна вул., 1, Гостомель, Київська обл., 08290
Категорія: Послуги населенню | Переглядів: 1012 | Дата: 2012-01-18 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Так можна визначити діяльність «Агрохолдингу», що знаходиться в нашому селищі й займається фасуванням коренеплодів. Минуло лише п'ять років з того часу, як Сергій Завгороднюк, подорожуючи Європою, вирішив створити в Україні власний овочевий бренд. Сьогодні його компанія «Агрохолдинг» є лідером з продажу овочів у країні. Ті щоденний обсяг реалізації продукції становить близько 50 тонн. Завгороднюк любить повторювати давню японську мудрість про те, що задля довгого та щасливого життя потрібно кожні 15 років докорінно змінювати власну сферу діяльності. Йому дуже подобається ця стратегія, тому у повній відповідності до неї він і вибудовує власне життя, адже раніше працював на будівництві шахт.
Під час економічної кризи українці активно займалися присадибним господарством. Отже, потребували посадкового матеріалу. Тому, не гаючи часу, 1998 року Сергій вирішив узяти участь у приватизації ... Читати далі »
Категорія: Послуги населенню | Переглядів: 1356 | Дата: 2012-01-17 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

     Відповідно до ст. 280 Податкового Кодексу України від 02.12.2010 р. № 2755, від сплати земельного податку звільняються інваліди I i II групи; громадяни, які виховують трьох i більше дітей віком до 18 років; пенсіонери (за віком), ветерани війни та особи, на яких поширюється дія Закону України „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”; фізичні особи, визнані законом особами, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. 
     Згідно з п.281.2 ст.281 Кодексу звільнення від сплати податку поширюється лише на одну земельну ділянку за кожним видом використання у межах граничних норм:
     а) для ведення особистого селянського господарства – у розмірі не більше як 2 гектара; 
     б) для ведення садівництва – не більше 0,12 гектара;
     в) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у селах – не більше 0,25 гектара, в селищах – не більше 0,15 гектара, в містах – не більше 0,10 гектара; 
    ґ) для індивідуального дачного будівництва – не більше 0,10 гектара; 
   д) для будівництва індивідуальних гаражів – не більш ... Читати далі »
Категорія: Послуги населенню | Переглядів: 808 | Дата: 2011-08-02 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Шановні Платники податків!
Ірпінська ОДПІ повідомляє, що останнім часом почастішали випадки  коли суб’єкти господарювання позбавлені права на свідоцтво платника ПДВ  продовжують здійснення господарської діяльності з використанням скасованих свідоцтв. З метою  запобігання  негативних наслідків пов’язаних з   визнанням  угод нікчемними  звертаємо Вашу увагу на функціювання  офіційного веб-сайту ДПА України www sta.gov.ua  (рубрика „Дані про платників ПДВ” ... Читати далі »
Категорія: Послуги населенню | Переглядів: 1861 | Дата: 2009-12-17 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

19 серпня 2009 року фахівці Ірпінської ОДПІ провели безкоштовний семінар на тему: «Переваги надання податкової звітності в електронному вигляді. Формування податкової звітності в електронному вигляді. Адміністрування ПДВ.» для платників податків Ірпінського регіону.
На семінарі були присутні - начальник Ірпінської ОДПІ Візіров Б.Й., заступник начальника Ірпінської ОДПІ Кузнець Я.О., начальник відділу інформатизації процесів оподаткування Герасименко А.О., начальник відділу оподаткування юридичних осіб Мусієнко В.П., завідувач сектору масово-роз´яснювальної роботи та звернень громадян Саєнко І.Е., фахівці Ірпінської ОДПІ, представники  
ТОВ „ Ефективні інформаційні системи” : Вапняр О.В.- заступник директора департаменту , Березницька Л.В. – начальник відділу організації громадських організацій та платники податків - суб’єкти господарської діяльності. 
На семінарі розглядались актуальні питання сьогодення - впровадження електронної звітності та адміністрування ПДВ. 
Відкриваючи семінар начальник Ірпінської ОДПІ Візіров Б.Й. зазначив, що питання економії робочого часу – одне з ключових питань, що постає сьогодні перед суб”єктами господарювання, які прагнуть працювати ефективно, злагодженно. Виріши ... Читати далі »
Категорія: Послуги населенню | Переглядів: 1880 | Дата: 2009-08-20 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 »
Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007Використовуються технології uCoz