Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSЧт, 2024-05-02, 21:14
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » Культура, спорт
Наприкінці навчального року 2010-2011 у 8 містах України відбудуться веселі захоплюючі свята – велозмагання «Дивогонка» серед близько 1000 дітей - від малюків 2-х  років до 15-річних підлітків, які організує молодіжна громадська організація «Дивосвіт»
Цього року змагання прийматимуть такі міста: Київ, Боярка, Буча, Тернопіль, Ужгород, Житомир, Івано-Франківськ, Дніпропетровськ.
Медалі та призи за участь у заходах отримають усі дітлахи.
Для участі в велоперегонах потрібно мати велосипед (кількість колес та конструкція не мають значення), шолом (буде організований прокат) та хороший настрій.
У Бучі велоперегони відбудуться за сприяння Бучанського центру позашкільної освіти на стадіоні "Ювілейний" 28 травня, в суботу, о 10.00.  Для того, щоб ваша дитина прийняла участь у велоперегонах, потрібно попередньо зареєструватися за телефоном 0667273001 (Олександра) або на сайті http://www.dyvosvit.com/forum/index.php  у розділі «Буча»
У програмі:
- велоперегони;
- велоконкурси;
- театралізована вистава про здоровий спосіб життя;
- показовий політ радіокерованих літачків;
Для учасників перегонів буде організована можливість попити та поїсти смачненького.
Організатори велоперегонів щиро дякують партнерам дитячого свята:
- Магазину канцелярії «Світ паперу» (в ТЦ «Буча-Пасаж») за надані подарунки;
- Пункту продажу чистої питної води «Місцеве д ... Читати далі »
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 754 | Дата: 2011-05-20 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

28 квітня 2011 року в Ірпені за ініціативи місцевих ентузіастів бігу, вже традиційно, проведена VIII факельна естафета "Всесвітній біг заради здоров’я” серед учнів загальноосвітніх шкіл.  
Факел гармонії та миру дорогами рідних міст пронесли 30 учнів спортклубу "Санчін” і 5 чоловік з Української марафонської команди. Акція миру і єдності охопила близько 500 дітей різного віку. 
Серед учнів шкіл Ірпеня, Бучі, Гостомеля естафету підтримали:
Ірпінські ЗОШ №№2, 3, 17, № 13 (Гостомель), школа у військовому містечку №14 (Гостомель), Гостомельська селищна рада, підприємство "Натур +”, м.Буча ЗОШ № 3, № 4, Українська гімназія, Ірпінська міська рада.
Спортсменів на території Ірпінської ЗОШ I-III ступенів № ... Читати далі »
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 1056 | Дата: 2011-04-29 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

15-16 квітня в м. Сентеш, Угорщина відбувся Чемпіонат Європи з Кіокушин карате серед дітей, підлітків, юніорів та дорослих. Змагання об’єднали представників 15 версій карате з 12 країн Європи і тільки серед дітей зібрали більше 400 учасників.
Поєдинки на протязі восьми годин проводилися на п’яти татамі. До складу дитячої збірної України включили сім юних спортсменів, наших земляків з Ірпеня, Гостомеля та Бучі, що тренуються в спортклубі «Санчін». 
І цього разу вони виступили добре, хоч не всі з них дійшли до фіналу. Вдруге чемпіонкою Європи, тепер уже в категорії юніорів, стала Анастасія Ейсмунт з  Гостомеля – студентка з НУ ДПСУ.
Титул чемпіонки до рідного міста Бучі привезла юна, талановита каратистка Аня Бабич. І цього разу, з вагою 37кг, виступаючи в категорії до 45-ти, вона всі поєдинки завершила достроково технічними нокаутами і стала чемпіонкою Європи серед дівчат-підлітків.
На такого рівня змаганнях легких супротивників не буває. Проте і Сашко Журибіда з Гостомель, ЗОШ № 13, у своїй категорії, здобувши бронзу, ... Читати далі »
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 927 | Дата: 2011-04-19 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Шановне жіноцтво!
Від імені Ірпінської міської ради та її виконавчого комітету і від себе особисто сердечно вітаю вас із прекрасним святом – Міжнародним жіночим днем!
Ви відчуваєте, як відступає холод, повертається весна? Наблизилося перше весняне свято, і дуже символічно, що воно присвячене саме Вам, жінкам, і осяяне чарівністю жіночності. Це свято пробудження природи, а саме жіночим покликанням є дарувати життя і наповнювати його високим змістом любові, добра і краси. І якщо краса порятує світ, то це буде ваша краса.
Жінка-мати, охоронниця сімейного вогнища, улюблена і вірна супутниця-дружина, сестра, бабуся, подруга – всі ці статуси важать багато для кожної людини у суспільстві. А людина, як відомо, істота суспільна. Жінка – уособлення затишку, роду, продовження життя. І свято 8 Березня є символом сердечності, доброти, кохання, радості і тепла. Ми схиляємось перед вашим головним талантом – віддавати найкращі якості близьким людям. Саме ви оточуєте близьких людей любов'ю й увагою, і, незважаючи на численні турботи, пов'язані з роботою і родиною, даруєте їм спокій і ... Читати далі »
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 801 | Дата: 2011-03-06 | Рейтинг: 5.0/2 | Коментарі (0)

Підсумки чемпіонату Києво-Святошинського району з футболу підбили на початку грудня. На цей захід запросили уславлених колишніх футболістів київського «Динамо» - Леоніда Буряка та Віктора Чанова. Присутність футбольних зірок засвідчила: керівництво Києво-Святошинського району наймасовішому виду спорту приділяє велику увагу. До почесної президії, крім Леоніда Буряка, Віктора Чанова, інших відомих людей запросили і тренерів гостомельських команд - Ігоря Вакуленка та Олега Ступака.
Знаково і те, що селищний голова Анатолій Кириченко був нагороджений Подякою - як кращий організатор футбольних матчів. А тренер команди «Міраж» і водночас директор стадіону Олександр Венгр удостоєний відзнаки за відмінну підготовку футбольного поля. За вагомий внесок у розвиток футболу Києво-Святошинського району Подяки отримали Олег Ступак та Ігор Вакуленко. Отримали заслужені відзнаки і двоє гравців команди «Факел» - Євген Стриж (кращий воротар Ліги) та Андрій Піщик (увійшов до трійки кращих півзахисників Ліги). А ось командних призів гостомельські футбольні дружини не завоювали - серед переможців і призерів їх не було (дивись турнірну таблицю - прим. aвтора).
Пам'ятаєте олімпійський девіз: «Головне - не перемагати, головне - брати участь!». Цей девіз Ігор Вакуленко не підтримує. За його словами, така позиція притаманна для тих людей, які не можуть ви ... Читати далі »
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 859 | Дата: 2011-01-15 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

На початку листопада закінчився черговий футбольний сезон для однієї із футбольних команд селища Гостомель ФК "Міраж”. Наша команда серед 14 футбольних клубів другої ліги Києво-святошинського району зайняла 11 місце.
13-14 листопада команда ФК "Міраж” вирушила на батьківщину тренера Венгера Олександра Миколайовича в Хмельницьку область село Гречинці. Команда вирішила провести максимально корисно та цікаво вихідні, отримавши можливість розслабитися психологічно і побувати на природі.
Протягом трьох годин команда їхала до місця призначення. Делегацію ФК "Міраж” очікувала казкова картина – тихе та спокійне місце, яке сприяло приємному проведенню часу. 
Місцеві жителі села Гречинці чекали на візит нашої команди із нетерпінням. Гречинські хлопці дуже хотіли зіграти футбольний матч з командою їхнього земляка. Розпочинається гра і команда села Гречинці з неймовірною впертістю та бажанням о ... Читати далі »
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 833 | Дата: 2010-11-17 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Конкурси краси давно займають почесну частина ефірного часу на телебаченні, про них пишуть в журналах, а їх переможниці отримують широку популярність і стають багатими. Потрапити на конкурс краси мріє кожна дівчина. Такі конкурси, як "Міс Всесвіт”, збирають мільйони глядачів. Під час цих конкурсів на учасницях можна побачити найкращі вбрання і найкращі прикраси.
Звичай вибирати саму прекрасну жінку й нагороджувати її з'явився дуже давно. Перший конкурс краси був проведений у сиву давнину. Тоді грецькі богині Гера, Афіна і Афродіта з'ясовували, хто з них перша красуня в світі. Зробити вибір доручили людині - Парісу. Паріс порахував найкрасивішою Афродіту. Гера і Афіна розгнівалися і почали будувати підступи, в результаті почалася Троянська війна. Історія ця була описана Гомером в поемі "Іліада”.
Надалі конкурси краси не приводили до таких руйнівних наслідків.
Зараз конкурси краси зберігають популярність, але вибирають тепер ... Читати далі »
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 2343 | Дата: 2010-10-21 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

03.05 відбувся матч між дитячо-юнацькими (1994-1996 р.н.) командами ФК "Шпитьки” (Шпитьки) та ФК «Гостомель» (Гостомель). Перемогу здобула наша команда під керівництвом Панченка Сергія з рахунком 0:4. Дубль на рахунку Омельчука Олександра, по одному м’ячу забили Євенко Богдан та Жабровець Денис.
04.05 провели свої матчі 2 дорослі команди нашого селища. Маємо наступні результати:
ФК «Гостомель» 3:2 СК «Старс» (Тарасівка)
Голи: дубль на рахунку Походенка С.; Кривоногов Н.
ФК «Міраж» (Гостомель) 2:0 ФК «Кристал» (Буча)
Голи: Гаєвський О., Работін В.

Автор: гравець "ФК «Міраж” А. Дебелий
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 839 | Дата: 2010-05-17 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

30.04. відбувся матч між дитячо-юнацькими (1994-1996 р.н.) командами ФК «Гостомель» (Гостомель) та ФК "Сокол” (Рубежівка). Перемогу здобула наша команда під керівництвом Панченка Сергія з рахунком 4:1. Дубль на рахунку Забарило Віктора, по одному м’ячу забили Омельчук Олександр та Гулящий Степан.
01.05 провели свої матчі дорослі команди нашого селища. Маємо наступні результати:
ФК «Міраж» (Гостомель) 1:0 ФК «Енергія» (Чабани)
Гол: Ліпінський С.
Єдиний гол у цьому матчі був забитий у середині другого тайму. Ліпінський Сергій с центря поля пробив зі штрафного, а голкіпер «Енергії» - Диба Олександр не розрахував політ м’яча, вирішив що той пролітає повз ворота і просто відійшов у сторону. А футбольний снаряд взяв і залетів у верхній кут воріт.
ФК «Личанка» 1:3 ФК «Гостомель»
Голи: дубль на рахунку походенка С.; Сагань С.
ФК «Борщагівка» (П-П.Борщагівка) 0:1 ФК «Факел» (Гостомель)
Гол: Король Д.
Першу перемогу у чемпіонаті здобув гостомельський «Факел». На виїзді він здолав «Борщагівку», яка програє другий матч поспіль с мінімальним рахунком. Щоправда цього разу команда з Петро-Павлівської Борщагівки могла зачипитись за одне очко, якби Рева реалізував пенальті, але...

Автор: гравець "ФК «Міраж”
А. Дебелий

Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 759 | Дата: 2010-05-06 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


Нехай новий змагальний цикл буде по-справжньому вдалим для самобутнього гостомельського футболу!
Варто наголосити, що з цього футбольного року всі ліги чемпіонату Києво-святошинського району були перейменовані. Зокрема, перша ліга тепер буде називатися Вищою, друга – першою, а третя – другою.
Незважаючи на таку перебудову, неможливо уявити наше селище без великого футболу. Так наш Гостомель на рівні району представляють 3 команди в двох лігах.
В першій лізі виступає ФК «Факел» (Гостомель); в другій лізі, в групі "А” – ФК «Міраж» (Гостомель); в другій лізі, в групі "Б” – ФК «Гостомель» (Гостомель).
Крім дорослих команд, на першість Києво-святошинського району з футболу змагається і дитячо-юнацька (1994-1996 р.н.) команда ФК «Гостомель» (Гостомель) нашого селища під керівництвом Панченка Сергія. Так 23.04. ФК «Гостомель» (Гостомель) у виїзному матчі проти ФК "Білгород” (Білогородка) програв з рахунком 1:2. Єдиний м’яч у складі нашої юнацької команди забив Гулящий Степан.
24. 04. відбулися перші матчі за участю наших команд.
ФК «Гостинний двір» (Вишневе) 1:0 ФК «Міраж» (Гостомель) 
ФК «Павер» (Вишневе) 1:2 ФК «Гостомель» (Гостомель)
Голи: дубль на рахунку Походенко С.
25.04. відбулося продовження першого туру чемпіонату.
ФК «Фанат» (Боярка) 3:2 ФК «Факел» (Гостомель)
Голи: дубль на рахунку Гулуа Г.
Бажаю футболістам працьовитості у футболі, ставлення перед собою певних цілей та їх здійснення, а ще – міцного з ... Читати далі »
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 1029 | Дата: 2010-05-03 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 »
Форма входу

Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007Використовуються технології uCoz