Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSПт, 2024-04-26, 05:07
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » Культура, спорт
Весна. Цвіте на землі і летить у небесах, як сонячна богиня волі, розбуджує природу, звільняє від снігів і морозів землю, розсіває квіти і квітчає сади. Весна – це поклик молодості, голос радості й щастя, віри й любові, надії й краси, поезії, пісні й танцю. 
Тисячі років народи зберігають свої традиції. Через танець вони передають їх з покоління в покоління. У танці прихована душа народу. У ритмі танцю рухається наша історія.
27 березня у Гостомельскому будинку культури проходив II фестиваль дитячих танцювальних колективів «Mega-star 2010».
Організаторами змагань виступили Ірпінська міська організація Студія сучасного естрадного танцю «Жардін де ля данс» та відділ у справах фізичної культури і спорту Ірпінської міської ради.
Завданням фестивалю є популяризація здорового способу життя; формування та розвиток духовно-естетичних відносин дітей та підлітків; підвищення творчої активності, педагогічної майстерності, рівня художніх колективів.
Фестиваль проходив за підтримки Гостомельської селищної ради на чолі з Анатолієм Івановичем Кириченком та спонсорів - Прилипка Юрія Ілліча, Чернявського Миколи Олександровича, партії «Єдиний центр», «Софіт –кафе» Алексєєнка Євгенія Ігоревича та ... Читати далі »
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 2032 | Дата: 2010-03-29 | Рейтинг: 5.0/3 | Коментарі (2)

21.03.2010 в Гостомельскому будинку культури відбулась цікава молодіжна подія: рок-концерт для молоді!
Об'єднання рок-групп «Знай наших brand» представили увазі чергову рок-тусовку "Весняний драйв". Вхід був вільний, багато молоді познайомилося з творчістю багатьох рок-груп. Захід відбувся за сприянням Гостомельського селищного голови Кириченка Анатолія Івановича.
Організацією, технічним забезпеченням і проведенням концерту займалися працівники Гостомельського будинку культури під керівництвом директора закладу Кравченка Володимира Васильвича.
Участники рок-концерту:
1. Параноja http://vkontakte.ru/club2566889
2. 48Гильдия http://vkontakte.ru/club10551300
3. The Rise http://vkontakte.ru/club5382753
4. Sumhain http://vkontakte.ru/club4980924
5. Ренесанс http://vkontakte.ru/club856627
6. Y-axis http://vkontakte.ru/club3382988
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 855 | Дата: 2010-03-22 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

20 березня в Ірпінській ЗОШ І-ІІІ ступенів №13 відбувся третій регіональний турнір з баскетболу на честь випускника школи Богдана Водолаги, організований Ірпінським благодійним фондом «Богдан». До участі в організації та проведені турніру щороку долучаються нові спонсори, депутати та нові учасники. В цьому році в змаганнях приймали участь Ірпінська ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, Ірпінська ЗОШ І-ІІІ ступенів №13, Бучанська гімназія та Бучанська школа-інтернат, а також однокласники Богдана, випускники нашої школи. На відкритті турніру з вітальним словом до присутніх в спортивному залі глядачів та гравців звернулися: директор школи Захлюпаний В.М., голова ІБФ «Богдан» Водолага А.М., заступник Гостомельського селищного голови Саєнко В.М., член бюро Ірпінської партійної організації «Сильна Україна» Кобринець А.В., який виступив одним з меценатів даного заходу.
В результаті проведення турніру перше місце виборола команда нашої школи (ЗОШ №13), кращим гравцем визнаний Михайло Соколенко; друге місце Бучанська гімназія; третє місце Ірпінська ЗОШ №3, четверте місце Бучанська школа-інтернат. В товариській зустрічі команд абсолютну перемогу здобули випускники (друзі та однокласники Богдана Водолаги).
Гостоме ... Читати далі »
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 906 | Дата: 2010-03-20 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


В будинку культури Гостомельської селищної ради відбулося свято з нагоди Дня Захистника Вітчизни. Присутніх ветеранів війни і праці, учасників бойових дій, воїнів-інтернаціоналістів привітали Гостомельський селищний голова Кириченко Анатолій Іванович, підприємець Прилипко Юрій Ілліч, голова ради ветеранів Малахов Микола Іванович та інші. Кириченко Анатолій Іванович та Прилипко Юрій Ілліч вручили нагороди та подарунки. Для учасників свята, жителів селища був проведений святковий концерт по закінченню якого ветерани мали можливість привітати один одного "наркомівськими сто грамами".
Зі святом, з Днем Захистника Вітчизни!

Вітчизна, браття, в нас одна.
Ми присягнули їй колись.
Як рідна мати всім вона.
... Читати далі »

Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 1129 | Дата: 2010-02-23 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (2)

 Ось і прийшов Новий рік. Це свято як для малих так і для дорослих.  

Наша команда ФК "Міраж” чекала прихід Нового року із нетерпінням, адже вже в цьому році, в перші його дні (4-5 січня), ми мали їхати в Хмельницьку область смт Антоніни для участі у турнірі з міні-футболу пам’яті Сотнічука Анатолія Михайловича. А запросив нас туди один із гравців нашої команди, приватний підприємець Шмигельський Сергій Петрович.

         Закував лід річку Ікопоть. Високі, густі верби нахилились до землі від  важкого снігу. За ними видніється невеличке містечко із старовинними будівлями і сучасними забудовами. Це – Антоніни. Одні вважають Антоніни селищем міського типу, інші – містечком. Приблизна кількість жителів 5 тис. чловік. Антоніни знаходиться на Поділлі, в ... Читати далі »

Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 1297 | Дата: 2010-01-09 | Рейтинг: 4.0/4 | Коментарі (2)

1 ліга. ФК "Гостомель” зайняв 9-те місце в турнійрній таблиці.

2 ліга.  ФК "Факел” зайняв 7-ме місце в турнійрній таблиці.

3 ліга. Група Б. ФК "Міраж” зайняв 2-ге місце в турнірній таблиці. 

Ось і закінчився черговий чемпіонат в усіх трьох лігах Києво-Святошинського району.  Селище Гостомель представляли три футбольні клуби. Найбільш успішно виступив  ФК "Міраж”, яким керував кваліфікований  тренерський штаб на чолі з Олександром Венгером.

Для  ФК "Міраж” він виявився цілком вдалим. Наша команда існує другий рік. Минулого року ... Читати далі »

Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 1101 | Дата: 2009-11-21 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (1)


(12.09-13.09)
1 ліга. ФК “Гостомель” – ФК “Чабани” – гру перенесено 
2 ліга. ФК “Факел” – ФК “Спортклас” (Вишневе) 2-1
3 ліга. Група Б. ФК “Крюківщина” – ФК “Міраж” 1-2 (голи: Ліпінський Сергій, Шмигельський Сергій).

Футбол - це не продукт, а частина нашого життя.
В цьому турі в гості до ФК “Крюківщина” завітав ФК “Міраж”. Обидві команди вирізняються в першу чергу строгою грою в обороні.
Тренери команди ФК “Міраж” Венгер Олександр та Римаренко Дмитро зробили деякі зміни в основному складі команди. З перших хвилин в основному складі грав Янулевич Андрій. Це принесло свої результати. Подачу лівого півзахисника ФК “Міраж” замкнув нападник Шмигельський Сергій. Трішечки раніше своїм шансом скористався Ліпінський Сергій, який вдало замкнув подачу з кутового.
 Друга половина зустрічі розпочалася з швидких атак гостей. Під час однієї з таких атак господарі зуміли проштовхнути м’яч в сітку. Позиційно помилився правий захисник ФК “Міраж” Кукса Микола. Однак другий тайм відрізнявся від першого тим, що під пекучим сонцем з кожною хвилиною суперники все більше і більше виснажувалися, що в результаті виявлялося на якості гри. Якщо в першому таймі вирішальну роль відігравала майстерність футболістів, то під кінець тайму вирішальними стали морально-вольові якості суперників.
 Після забитого м’яча малюнок гри різко не помінявся. ФК “Міраж” став меньше контролювати територію. Господарі почали активніше грати, але до небезпечних моментів біля воріт гостей справа ... Читати далі »
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 1728 | Дата: 2009-10-04 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Результат виступу команд селища Гостомель в  Києво-Святошинській ліги з футболу(05.09-06.09)

1 ліга. ФК “Гостомель” – ФК “Боярка-Промінь” 1-0.
2 ліга. ФК “Софіївська Борщагівка” - ФК “Факел” 2-2
3 ліга. Група Б. ФК “Міраж” – ФК “Стара Боярка” 1-1 (голи: Порохнюк Богдан)

У Гостомелі люблять футбол і розуміють тонкощі цієї неперевершеної гри. На кожен поєдинок за участю гостомельських команд сходиться по декілька сотень прихильників: людей різного віку і статі. Чимало уболівальників дивляться футбол і тоді, коли з’ясовують у нас спортивні стосунки команди інших сіл чи районів. 
 Поїздка до Борщагівки на поєдинок з непоступливою “Софіївською Борщагівкою” виявилася невдалою для “Факела”. По ходу зустрічі “Факела” вів в рахунку. Однак дві помилка захисників “Факела” були фатальними, чим і скористалися господарі. Надалі суперники створили багато небезпечних моментів біля обох воріт, проте реалізувати їх так і не зуміли. У підсумку нічия 2:2
 Матч між ФК “Міраж” та ФК “Стара Боярка” справив досить гнітюче враження. Мінімум комбінацій, великий брак в передачах, як однієї так і другої команди, велика кількість нереалізованих моментів гравців ФК “Міраж”.
Що до інших гравців, то хотілося б відмітити непогану гру місцевого вихованця Порохнюка Богдана, який вийшов у лідери бомбардирів команди ФК “Міраж”. Досить блідо виглядали Коля Кукса, Лазарєв Сергій та Трофімчук Олександр. 
Головна проблема гравців ФК “Міраж” – нереалізація моментів ... Читати далі »
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 1874 | Дата: 2009-09-14 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Трибуни гостомельського стадіону 2 серпня були заповнені вщент. Хотілося б розпочати саме так. Хоча на якість гри та атмосферу змагань це ніяк не вплинуло. Публіка сакаженіла, а гравці повністю віддавали себе грі. 
Свисток судді, і гру розпочато. 
З перших хвилин, дві команди ФК „Склозавод” та ФК „Кімерка” розпочали справжню битву за майбутню велику перемогу. А вже в середині першого тайму команда ФК „Кімерка” забила перший гол в матчі, як результат складної, швидкої та гарної комбінації через центр та невпевнених дій на виході голкіпера команди ФК „Склозавод” Онищенка Максима.  
А далі, дуже красива і напружена гра. Команді ФК „Склозавод” вдалося протягом 5 хвилин завдяки індивідуальній майстерності Кучеренка Антона провести гол у відповідь – 1:1. 
А потім була контратака з чотирьох гравців ФК „Склозавод” і вже третій гол в матчі, який забив Білько Вася – 2:1. Третій м’яч у ворота ФК „Кімерка” був забитий в результаті комбінаційних дій та взаємопорозуміння в центрі поля між Коморним Сергієм, Вакуленком Ігорем, Філаткіним Ростиславом та Кучеренком Антоном, який відзначився другим забитим м’ячем в матчі. Рахунок стає 3:1 на користь ФК „Склозавод”. З цим рахуноком команди й пішли перепочити. 
Д ... Читати далі »
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 1788 | Дата: 2009-08-11 | Рейтинг: 5.0/2 | Коментарі (1)

В суботу 26.08.09 на центральному стадіоні с. Гостомель відбулася товариська зустріч між дворовими командами Гостомеля: ФК “Кімерка” – ФК “Склозавод”, яка була присвячена здоровому способу життя.
Незважаючи на статус гри, інтерес до матчу був великий – трибуни були заповнені на 75 відсотків.
 Початок поєдинку як і в цілому гра проходила за повної переваги умовних господарів поля, команди ФК “Кімерка”. Футболісти із Кімерки і в обороні, і в нападі були на голову вище своїх суперників.
 Протягом першого тайму ФК “Склозавод” створив декілька небезпечних ситуацій, але на перерву команди пішли за рахунку 1:0 на користь ФК “Кімерка”. В ході перерви команди внесли корективи у склади команд.
 У другому таймі склалося враження, що ФК “Склозавод” фізично слабше за своїх суперників. Команда грала повільно. Та ж кількість комбінацій, яку вони намагалися провести, легко переривалася захисниками ФК “Кімерка”. Все, що команда змогла зробити у цьому таймі – це с ... Читати далі »
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 2082 | Дата: 2009-07-26 | Рейтинг: 5.0/2 | Коментарі (5)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 11 »
Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007Використовуються технології uCoz