Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSПт, 2024-04-26, 05:17
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » Освіта, наука
16 грудня в Ірпінській ЗОШ І-ІІІ ступенів №13 відбулося святкування 75-ї річниці  з дня заснування середньої школи в Гостомелі. 
У цей урочистий, святковий день, «перегорнувши сторінки» історії розвитку освіти в Гостомелі, ми поринули в минуле, пригадавши пам’ятні  події, які відбулися за останні 75 років.  Багато це  чи мало, але присутнім  було що пригадати та побажати «ювілярці». 
Із великим задоволенням, у святковому залі школі зустрічали шановних гостей, зокрема, випускника Ірпінської школи №13,  голову Гостомельської селищної ради  А.І. Кириченка, який  приділяє особливу увагу до освітніх закладів Гостомеля, начальника  відділу освіти Ірпінської міської ради Я.О. Маляренка; голову правління ВАТ "Ветропак Гостомельськи ... Читати далі »
Категорія: Освіта, наука | Переглядів: 1766 | Дата: 2011-12-19 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

22 листопада в офісі компанії «Майкрософт Україна» відбулося засідання журі VIII Всеукраїнського конкурсу «Вчитель-новатор», який проводився з 5 вересня по 31 жовтня однойменною компанією за сприяння Інституту інноваційних технологій, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту. Його мета – опанування освітянами сучасних інформаційно-комунікаційних технологій та підтримка роботи педагогів у розробці та впровадженні мультимедійних програмних засобів навчання.
Журі конкурсу активно обговорювало конкурсні матеріали щодо створення кращих інноваційних освітніх програмних продуктів на основі ресурсів Microsoft. Було відібрано 10 найкращих робіт і визначено переможців за шістьма номінаціями. Серед переможців конкурсу в номінації «Навчально-методичне забезпечення» – автори електронного підручника з тестовими завданнями «Геометрія. 7 клас» Володимир Захлюпаний, директор Ірпінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13, учитель інформатики, та Наталія Захлюпана, вчитель математики вищеназваного навчального закладу.
14 грудня цього року в Києві пройде III Всеукраїнський форум учителів України, під час якого відбудеться презентація конкурсних робіт переможців VIII Всеукраїнського конкурсу «Вчитель-новатор» та ... Читати далі »
Категорія: Освіта, наука | Переглядів: 1388 | Дата: 2011-12-12 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

В Ірпінській ЗОШ І-ІІІ ступенів №13 пройшли загальношкільні збори батьківського активу школи. На зборах розглянуті слідуючі питання
  1. 1. Звернення до Гостомельської селищної ради щодо формування бюджетних пропозицій на 2012 рік.
  2. 2. Про результати ЗНО 2011 року та участь учнів у пробному тестуванні.
  3. 3. Про благодійні внески батьків.
  4. 4. 75 років Ірпінській ЗОШ І-ІІІ ступенів №13.
  5. 5. Різне
Звернення батьківського активу до Гостомельської селищної ради щодо формування бюджетних пропозицій на 2012 рік.

Шановний  Анатолій  Іванович!
Шановні  депутати  Гостомельської  селищної  ради!
Батьки  учнів  Ірпінської  загальноосвітньої школи І-ІІІ  ступенів  №13, перед формуванням бюджету селища на 2012 рік,  звертаються  до  Вас  із  питанням  забезпечення  повноцінних  умов  для  навчання  наших ... Читати далі »
Категорія: Освіта, наука | Переглядів: 1546 | Дата: 2011-11-10 | Рейтинг: 5.0/2 | Коментарі (0)

2011- 2012 навчальний рік  у Ірпінській ЗОШ І-ІІІ ступенів №13, розпочато  з зустрічі дітей  у оновленій ремонтами школі, а саме капітальне облаштування внутрішніх кабінетів загального користування. Завдяки коштам, виділеним Гостомельською селищною радою, зроблений капітальний ремонт туалетних приміщень. Туалетні кімнати приведені в порядок,  мають естетичній вигляд (для дівчаток облаштовані кімнати рожевого кольору, для хлопчиків – приємно зеленого, та встановлені великі дзеркала). Сьогодні туалет є невід’ємною універсальною частиною побуту і одним із основних аспектів формування здорової особистості дитини шкільного віку є гігієнічне навчання і виховання, тож дуже приємно мати такі  приміщення, де учні можуть привести в порядок свій зовнішній вигляд. 
Адміністрація школи висловлює вдячність Гостомельському селищному голові Кириченку А.І., депутатам ... Читати далі »
Категорія: Освіта, наука | Переглядів: 789 | Дата: 2011-09-15 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

На початок навчального року школярі збирають портфелі: укладають нові зошити, пенали, фарби, підручники і щоденники. 
Але не у кожної дитини в Приірпінні є можливість придбати найнеобхідніші речі для успішного навчання. Є ті, хто залишився без батьківського піклування, або знаходиться в складних життєвих обставинах. Саме потреби такої категорії дітей не залишають байдужими оточуючих. 
Асамблея громадських організацій «Розвиток Приірпіння» вперше  напередодні нового навчального року ініціювала щорічний сезонний благодійний проект «Школярик-2011».  Мета проекту – допомогти дітям, які знаходяться в складних життєвих обставинах зібратись до школи. 
В рамках проекту на протязі тижня було проведено благодійні та розважальні акції, проведено переговори з потенційними спонсорами. Волонтери завітали до міської ради, де запрошували депутатів підтримати проект.
Спільними зусиллями громадян, деяких депутатів, підприємців було зібрано одяг для школярів, 5 сертифікатів на безкоштовні перукарські послуги в перукарні «Стиль»,  фінанси у сумі 1450 грн., на які було придбано: щоденники, пенали, зошити, ручки та олівці, кольоровий картон та пап ... Читати далі »
Категорія: Освіта, наука | Переглядів: 593 | Дата: 2011-08-29 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

$IMAGE2-right$1 червня 2011 року на урочистому нагородженні лауреатів щорічної загальнонаціональної громадської акції «Флагмани освіти і науки України» Ірпінській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №13 вручили диплом від Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України «За вагомий внесок у розвиток освіти і науки України», кришталеву нагороду «Флагман освіти і науки України 2011» та презентаційне видання «Флагмани освіти і науки України».
Щорічна Громадська акція "Флагмани освіти і науки України"  започаткована з метою гідного представлення позитивного іміджу кращих навчальних та наукових закладів України, діячів науки й освіти.
Організаторами Акції є Міністерство освіти і науки України, Інститут інноваційних технологій і змісту освіти та Український видавничий центр "Галактика - С".
Лауреатів було визначено за підсумками рейтингів управлінь освіти і науки обласних державних адміністрацій та інститутів післядипломної педагогічної освіти.
Акція проводиться за підтримк ... Читати далі »
Категорія: Освіта, наука | Переглядів: 975 | Дата: 2011-06-06 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Ось і закінчився черговий навчальний рік. Пролунав останній дзвоник і в Ірпінській ЗОШ I-III ступенів №13. Для учнів він означав початок улюблених літніх канікул, а для 29 випускників 11-х класів – початок нового дорослого життя. Зворушливі вірші, останній шкільний вальс назавжди запам’ятаються випускникам, батькам та почесним гостям свята.  
Учительський колектив прикладають багато зусиль для процвітання школи, адже саме діти – це наше майбутнє. Особливу подяку висловлюємо Гостомельському селищному голові Кириченку Анатолію Івановичу та депутатському корпусу за підтримку (кращим учням школи щороку вручається "премія селищного голови”). 
Адміністрація Ірпінської ЗОШ I-III ступенів №13, педагогічний, учнівський та батьківський колективи щиро вдячні за подарунки, які були презентовані на святі Останнього дзвоника. Жодне свято не обходиться без допомоги наших дорогих спонсорів:
- депутата Київської обласної ради Семко Наталії Григорівни (подарувала волейбольне обладнання);
- депутата Ірпінської міської ради Прилипка Юрія Ілліча (надав путівки на оздоровлення та виділив по 1 тисячі гривень медалістам школи та преміював випускників);
- депутата Ірпінської міської ради Пєшого Валерія Анатолійовича (подарував волейбольні стійки);
Категорія: Освіта, наука | Переглядів: 872 | Дата: 2011-06-02 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Сьогодні, 27 травня, в усіх школах селища відбулися традиційні святкові лінійки – Свято останнього дзвоника. Для найменших – це здолання важливого кроку у їхньому житті, адже вони більше не "першачки”. А для найстарших той дзвоник був останнім шкільним у житті. Прощання з рідними стінами школи розпочалося саме з урочистої лінійки. Як і кожного року у школах цього дня зібралися не лише викладачі, учні та батьки дітей, а й представники місцевої влади. Зокрема, в школі № 13 взяли участь у святкових заходах селищний голова Гостомеля Анатолій Іванович Кириченко,  директор по персоналу АТ "Vetropac” Гостомельський склозавод Ситніков Віктор Іванович та голова профспілкового комітету  АТ "Vetropac” Гостомельський склозавод Лемешок Павло Петрович; генеральний директор фірми "Вектор” Бондаренко Віктор Іванович; депутати Ірпінської міської ради Прилипко Юрій Ілліч та Пєший Валерій Анатолійович голова Гостомельс ... Читати далі »
Категорія: Освіта, наука | Переглядів: 1314 | Дата: 2011-05-31 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Міф 1.  Підсумкові контрольні роботи видають за  екзамени, тести, державну підсумкову атестацію. Підсумкові контрольні роботи - це контрольні роботи і  нічого іншого.
Міф 2.   Хто не купить збірник завдань, того не допустять до виконання контрольної роботи. Збірники завдань купують ті, у кого зайві гроші. Тексти всіх завдань розміщено на офіційному сайті Міністерства www.mon.gov.ua та Єдиному освітньому інформаційному вікні (www.osvita.com).
Міф. 3. Тих, хто не напише контрольну роботу на позитивну оцінку не переведуть до наступного класу. Переведуть! Це лише звичайна контрольна робота.
Міф 4. Річна оцінка не може бути вищою за оцінку з контрольної роботи. Може! Оцінка за контрольну роботу впливатиме лише на семестрову. І то, лише впливатиме, а не визначатиме її.
Міф 5. Відсутні на контрольні роботі будуть змушені виконувати її  в позаурочний час. Ні! Замість оцінки в класному журналі стоятиме <н>.
Міф 6. Підсумкові контрольні роботи - це додаткове навантаженн ... Читати далі »
Категорія: Освіта, наука | Переглядів: 710 | Дата: 2011-04-19 | Рейтинг: 4.0/1 | Коментарі (0)

19 березня в Ірпінській ЗОШ І-ІІІ ступенів №13 відбувся четвертий регіональний турнір з баскетболу на честь випускника школи Богдана Водолаги, організований Ірпінським благодійним фондом "Богдан”. До участі в організації та проведені турніру щороку долучаються нові спонсори та нові учасники. В цьому році в змаганнях брали участь Ірпінська ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, Ірпінська ЗОШ І-ІІІ ступенів №13, Бучанська школа-інтернат, студенти фізико-технічного інституту при Національному технічному університеті Укаїни "Київський політехнічний інститут”, а також однокласники Богдана, випускники нашої школи. На відкритті турніру з вітальним словом до присутніх в спортивному залі глядачів та гравців звернулися: директор Ірпінської ЗОШ I-III ступенів №13 Захлюпаний В.М., голова ІБФ "Богдан” Водолага А.М., директор Бучанської школи-інтернату Наконечний М.П.
Головним суддею змагань був Нікітін М.А., ... Читати далі »
Категорія: Освіта, наука | Переглядів: 786 | Дата: 2011-03-21 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 »
Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007Використовуються технології uCoz